Mijn naam is Lilian van Emmerik.
Energetisch coach en momenteel in opleiding tot hypnotherapeut.

Jarenlang heb ik gewerkt binnen de hulpverlening,
in allerlei verschillende functies en met de meest uiteenlopende doelgroepen.
Ik heb zoveel ervaring op mogen doen en zoveel mensen mogen helpen, daar ben ik heel dankbaar voor.

De laatste jaren ben ik me meer toe gaan spitsen op coaching.
Weg van de standaard gesprekken.
Coaching, 1 op 1 en naar jouw wensen.
Jij hebt het in je om veranderingen door te voeren, te transformeren en je energie weer te laten stromen!
Voel je weer rustig, in balans, ontspannen.
Jij mag zijn wie je echt bent, leef je volle potentie en sta positief in het leven.
Vol kracht en vertrouwen.
Dat ben je gewoon waard!

Zelf ben ik ook veelal in ontwikkeling geweest en heb dan ook verschillende transformatieve processen doorgemaakt. Voor mij geldt; de beste investering is die in jezelf, groeien is niet altijd makkelijk, maar het resultaat is het altijd waard. Heb vertrouwen in het proces, trust your journey, je bent het waard. Why settle for less?
Ik ben zelf hoogsensitief, wat vroeger nogal zorgde voor hobbels op mijn pad. Een gevoel van onbegrip met zich mee bracht en vaak maakte dat ik handelde voor andere mensen. Ik heb mezelf heel lang weggecijferd. Ook vaak hard gevochten om er maar bij te horen, erkenning te krijgen. Dit resulteerde uiteindelijk in een jonge vrouw die veel angsten had, onzeker was en meerdere keren in de week migraine had. 
Door ontwikkelingen aan te gaan, te investeren in mezelf en mijn persoonlijke groei, het inzetten van coaching en hypnotherapie, ben ik nu een mentaal vrije volwassen vrouw, liefdevolle moeder en zelfstandig ondernemer. 
Vanuit mijn eigen reis, mijn professionele ervaring binnen de hulpverlening en de liefde om mensen te begeleiden en ondersteunen, is Enerzien ontstaan. Het is mijn missie om ook jou te begeleiden naar een metaal vrij leven.
Af van zorgen, problemen, gedrag, patronen, ervaringen, en tal van andere negatieve zaken in jou leven.
Je hoeft dat niet meer te doen, je hoeft die ballast niet meer mee te dragen. Je kunt daar van af en leven onder jouw voorwaarden.
Jouw geluk ligt binnen handbereik. Pak het! It’s yours to take. 

Met liefde begeleid ik jouw in deze fantastische reis naar een mentaal vrij leven!
Samen maken we jouw unieke coachingsproces met inzet van hypnotherapie.
Geheel op maat, want jij bent uniek.
Door alle kennis, ervaringen en ontwikkeling ben ik in staat om jou op allerlei manieren te begeleiden in jouw proces.
Genoeg methodes, modellen en technieken om in te zetten, dus er past altijd iets bij jou. Benieuwd wat ik doe? Check even het kopje wat doe ik?

Wel moet je zelf de verantwoordelijkheid pakken, door de stap te zetten. 
Weet dat elke verandering begint met een eerste stap. En je bent nu al hier, dat is heel moedig. 
Mijn eerste gesprek bied ik vrijblijvend aan.
Dat is een inzichtsessie in wat ik allemaal kan en doe en een uitgebreidere kennismaking.
Want ik snap dat het fijn is om eerst te ervaren of je een klik voelt, alvorens je een traject aan gaat met een coach.
Mocht je dit willen, neem dan gewoon eens contact op, je hebt niets te verliezen. 

Ik gun jou je mooiste leven, het ligt binnen handbereik.
Gun jij het jezelf ook?

Why settle for less? We gaan ervoor!