Vacatures

Kom werken bij Enerzien

Ons team van experts biedt onafhankelijk advies en implementeert oplossingen voor vastgoed, bedrijventerreinen, ontwikkelaars en grootverbruikers. We helpen onze klanten op weg naar een slim energiesysteem, met focus op netcongestie, duurzame opwek, batterijopslag en energy hubs.

Onze mensen

Wat ons anders maakt? De mensen met wie we dit doen. Een jonge generatie architecten van een slim energie systeem. Aanpakkers met een Energie-technische achtergrond.

Wij zijn ervaren professionals met een sterke technische basis en een brede interesse. Door ons netwerk van toonaangevende experts en koplopers.

Dit is wat je kan verwachten

We helpen onze klanten op weg naar een slim energiesysteem, met focus op netcongestie, duurzame opwek, batterijopslag en energy hubs.

Werkplezier
, want het leven is te kort voor een saaie baan en te leven voor alleen een carriere.
Puur enthousiasme
voor energie technische oplossingen en mensen daarin meenemen.
Realiteitszin
, omdat we weten dat er nog veel veranderd moet worden en dat dit alleen kan door te gaan roeien en niet te wachten op de wind.
Vacatures

Solliciteer direct

Adviseur en projectmanager slimme energiesystemen

Krijg de kans om als (technisch) consultant mee te groeien naar een veelbelovende, duurzame toekomst. Ben jij er klaar voor? Solliciteer nu!

Over ons

Leer ons alvast een beetje beter kennen.

Wij zijn ervaren professionals met een sterke technische basis en een brede interesse. Door ons netwerk van toonaangevende experts en koplopers in het veld blijven we altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en kansen voor jou als opdrachtgever.

Wat we doen

Wat we willen betekenen

1

Toonaangevend

In de komende tien jaar willen we in Nederland de onbetwiste onafhankelijke autoriteit en pionier zijn op het gebied van energie systeem optimalisatie, door technisch, financieel en juridisch advies te bieden dat niet alleen netoverbelasting voorkomt, maar ook bijdraagt aan een duurzame elektrische toekomst voor onze planeet.

2

Visie

We dromen van een toekomst waarin energie efficiënt wordt beheerd, duurzaam is, en waar vraag en aanbod naadloos samenkomen in evenwichtige, technisch geavanceerde infrastructuur. Een wereld waarin slimme, integrale en gedecentraliseerde energiesystemen de norm zijn. Als onafhankelijke 'architecten' begeleiden we bedrijven en overheden in hun reis naar deze energietoekomst.

3

Missie

Als onafhankelijke 'architecten' willen we bedrijven en overheden inspireren en begeleiden om de optimale technische en financiële stappen te zetten richting dit nieuwe energiesysteem. Dat doen we door innovatie te omarmen, de energietransitie te leiden en zorgen voor een technisch slimme infrastructuur die vraag en aanbod in evenwicht brengt.

Team

Het team waar je mee gaat samenwerken

Rens Smal

Operationeel directeur en projectleider opwekking en opslag

Rick Peters

Commercieel directeur en projectleider slimme energiesystemen

Tes Miedema

Project engineer energieopslag en congestieoplossingen

Tim Tuïnk

Technisch adviseur en projectleider

Ids Dijkstra

Data-analyst afname, opwekking en opslag

Anne Matena

Data analyst

Lennart Zuurbier

Jurist omgevingsrecht

Alexander Geijsel

Technisch adviseur slimme energiesystemen

Recent werk

Recent werk waar jij ook je steentje aan kan bijdrage.

Haalbaarheidsstudie en vervolg energy hub Gelderland Liander

Uit de quickscan/haalbaarheidsstudie van een energy hub in Gelderland blijkt dat er een collectief zonnepark kan worden gebruikt ten behoeve…

Klinkt goed

Koppeling windturbine aan grootverbruiker via een directe lijn

Het vraagstuk: Een grootverbruiker in Friesland met een 2MVA aansluiting loopt tegen de grenzen van het gecontracteerde vermogen aan. Vanuit…

Klinkt goed

Ready-to-build traject voor een grootschalig batterijsysteem gekoppeld op een zonnepark of windpark via cable pooling

Een asset owner van een zonnepark wil graag de mogelijkheden onderzoeken om een batterijsysteem met een vermogen van circa 20MW-30MW …

Klinkt goed