Vacatures

Kom werken bij Enerzien

Ons team van experts biedt onafhankelijk advies en implementeert oplossingen voor vastgoed, bedrijventerreinen, ontwikkelaars en grootverbruikers. We helpen onze klanten op weg naar een slim energiesysteem, met focus op netcongestie, duurzame opwek, batterijopslag en energy hubs.

Onze mensen

Wat ons anders maakt? De mensen met wie we dit doen. Een jonge generatie architecten van een slim energie systeem. Aanpakkers met een Energie-technische achtergrond.

Wij zijn ervaren professionals met een sterke technische basis en een brede interesse. Door ons netwerk van toonaangevende experts en koplopers.

Dit is wat je kan verwachten

We helpen onze klanten op weg naar een slim energiesysteem, met focus op netcongestie, duurzame opwek, batterijopslag en energy hubs.

Werkplezier
, want het leven is te kort voor een saaie baan en te leven voor alleen een carriere.
Puur enthousiasme
voor energie technische oplossingen en mensen daarin meenemen.
Realiteitszin
, omdat we weten dat er nog veel veranderd moet worden en dat dit alleen kan door te gaan roeien en niet te wachten op de wind.
Vacatures

Solliciteer direct

Adviseur en projectmanager slimme energiesystemen

Krijg de kans om als (technisch) consultant mee te groeien naar een veelbelovende, duurzame toekomst. Ben jij er klaar voor? Solliciteer nu!

Over ons

Leer ons alvast een beetje beter kennen.

Wij zijn ervaren professionals met een sterke technische basis en een brede interesse. Door ons netwerk van toonaangevende experts en koplopers in het veld blijven we altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en kansen voor jou als opdrachtgever.

Wat we doen

Wat we willen betekenen

1

Toonaangevend

In de komende tien jaar willen we in Nederland de onbetwiste onafhankelijke autoriteit en pionier zijn op het gebied van energie systeem optimalisatie, door technisch, financieel en juridisch advies te bieden dat niet alleen netoverbelasting voorkomt, maar ook bijdraagt aan een duurzame elektrische toekomst voor onze planeet.

2

Visie

We dromen van een toekomst waarin energie efficiënt wordt beheerd, duurzaam is, en waar vraag en aanbod naadloos samenkomen in evenwichtige, technisch geavanceerde infrastructuur. Een wereld waarin slimme, integrale en gedecentraliseerde energiesystemen de norm zijn. Als onafhankelijke 'architecten' begeleiden we bedrijven en overheden in hun reis naar deze energietoekomst.

3

Missie

Als onafhankelijke 'architecten' willen we bedrijven en overheden inspireren en begeleiden om de optimale technische en financiële stappen te zetten richting dit nieuwe energiesysteem. Dat doen we door innovatie te omarmen, de energietransitie te leiden en zorgen voor een technisch slimme infrastructuur die vraag en aanbod in evenwicht brengt.

Team

Het team waar je mee gaat samenwerken

Rens Smal

CEO en projectleider opwekking en opslag

Rick Peters

CCO en projectleider slimme energiesystemen

Tes Miedema

Project engineer energieopslag en congestieoplossingen

Tim Tuïnk

Technisch adviseur slimme energiesystemen

Ids Dijkstra

Data-analyst afname, opwekking en opslag

Anne Matena

Data analyst

Recent werk

Recent werk waar jij ook je steentje aan kan bijdrage.

1MWp zon en een nieuwe transformator bij een distributiecentrum

Introductie Door wet- en regelgeving staat verduurzaming van vastgoed veelal centraal. Zo gebeurt dit ook in een pand waarin de…

Klinkt goed

Energiehub: Eerste opzet groepscontract industriegebied Beverwijk

Het vraagstuk: Beverwijk Business Docks (BBD) is een bedrijventerrein met ongeveer 1.000 bedrijven en 6.650 banen. Deze bedrijven hebben duurzaamheidsambities,…

Klinkt goed

Supermarkt op 3x80A: Oplossing voor nieuwe supermarkt Dirk Purmerend

Het vraagstuk: Enkele maanden voor de oplevering van een supermarkt kwam vanuit de netbeheerder het bericht dat de benodigde grootverbruikers…

Klinkt goed