Enerzien staat voor energie en zien.
Jouw energie mag weer stromen en jij mag gezien worden! 
Alles wat jou daarin belemmert, gaan we aanpakken. 
 
Als jouw coach zet ik verschillende technieken, methodes en modellen in om jouw proces tot een succes te maken. Jouw reis naar een vrij leven is uniek, dus jouw proces ook. 
 

Ik maak veel gebruik van hypnotherapie tijdens mijn sessies. Hypnotherapie is een effectieve vorm van therapie, die gebruik maakt van jouw onbewuste brein. Hierin ligt namelijk alle informatie opgeslagen die jij in je leven tot je hebt gekregen. Jouw onbewuste brein is vergelijkbaar met een tuin, waarin in de loop der jaren miljoenen zaadjes zijn geplant. De ontkieming is dan wel prachtige flora en bloemen, dan wel onkruid. Het onkruid gaan we weghalen, zodat er alleen nog planten en bloemen in je tuin staan, die jij wilt behouden. 
Dit doen we door jou  in een diepe staat van ontspanning te brengen. Net als een geleide meditatie, gaat mijn stem jou begeleiden. Jij bent er gewoon bij en hoort alles wat ik zeg, je zult soms ook antwoord geven op vragen die ik stel, dus wees niet bang dat je alles vergeet of geen controle meer hebt, dat is totaal niet het geval. Doordat jouw onbewuste al die jaren informatie tot zich heeft genomen, liggen daar ook tal van inzichten en antwoorden voor jou. Het is een krachtige hulpbron, die je door een diepe ontspanning kunt inzetten, wat jou gaat verlossen van problemen of moeilijkheden waar je al zo lang tegenaan loopt. Het fijne is dat de effecten en resultaten écht blijvend zijn.
Zelf heb ik ook hypnotherapie mogen ondergaan en ik was met drie sessies af van angsten, onzekerheden en migraine. Effectief he? 
Benieuwd naar verhalen van anderen? Check mijn instagram-account voor recensies!
(icoontje van instagram staat onderaan elke pagina van mijn website, het groen met gouden cameraatje)

Ook maak ik veelal gebruik van relationeel-emotieve therapie (RET). Hierbij gaan we jouw gedachten eens bestuderen en bekijken of die wel altijd kloppen, wat je erbij voelt, welke gebeurtenissen eruit voortvloeien en welk gedrag. Hierbij begeleid ik jou en gaan we een aantal van die gedachtepatronen herschrijven, zodat het gevoel erbij veranderd, de gebeurtenis anders wordt ervaren en jij ander gedrag kan inzetten. Dit is een interessant proces, waar vaak mooie en diepe inzichten naar voren komen. Deze therapie wordt ondersteund door allerlei vakspecialisten en al ruim 50 jaar ingezet, in allerlei verschillende soorten van de psychologiewereld. Het is een effectief en resultaatgerichte aanpak, dus erg doeltreffend.  Je spendeert zoveel tijd van je leven in je hoofd, laten we het een fijne plek maken daar!
 
Daarnaast beschik ik, door mijn jarenlange ervaring en professionele ontwikkelingen, over tal van methodieken, modellen en technieken die ik in kan zetten tijdens onze sessies. Dit alles om jou een zo volledig mogelijk proces te bieden, waarin jij ook echt blijvende veranderingen door gaat maken en door je problemen heen gaat werken. Het wordt een transformatieproces! Ben jij er klaar voor? 

Mijn aanpak is holistisch, ik geloof namelijk dat alles met elkaar samenhangt en het geheel meer is dan de som der delen.
Voor jou betekent dit dat ik vaak een combinatie van tools inzet, om jouw proces geheel op maat te kunnen maken en we ook daadwerkelijk resultaten behalen.

Wil je vrijblijvend een inzichtsessie, waarin ik je meer uitleg kan geven over de tools die ik in kan zetten en we nader kennis kunnen maken? Dat lijkt mij ook leuk! –> contact 

Ik geef mijn sessies persoonlijk of online, net wat jouw voorkeur heeft!