Het traject van begin tot eind, hoe werkt dat?;
Het eerste gesprek is een kennismakingsgesprek, een inzichtsessie. Dit bied ik geheel vrijblijvend aan.
Aan de hand van deze inzichtsessie gaan we kijken of er een klik is, welke tools we in gaan zetten tijdens jouw traject en bepalen we tevens de kosten die aan dit traject verbonden zijn.
Een sessie is vanaf €95,- inclusief BTW.
Aan de hand van jouw inzichtsessie kunnen we ook de duur van het traject bepalen.
Dit is meestal 3 tot 5 sessies. 
Afhankelijk van de complexiteit van jouw hulpvraag en wat we in gaan zetten voor jou. 
Na jouw laatste sessie ontvang je van mij nog een unieke kans op verdieping, nieuwsgierig?
Vraag ernaar in ons eerste gesprek!

Kun je kosten declareren?
De begeleiding van Enerzien valt helaas nog niet binnen de basisverzekering.
Als professioneel coach ben ik aangesloten bij NOBCO, de Nederlandse Orde van Beroepscoaches. Deze organisatie is bezig om afspraken te maken over vergoedingen op het gebied van consulten van aangesloten coaches. 

Check wel altijd je eigen (aanvullende) ziektekostenverzekering of er een vergoeding mogelijk is. Soms worden termen als counseling genoemd of psychosociale hulpverlening. Dit kan dan mogelijk ook van toepassing zijn, aangezien ik gebruik maak van verschillende methoden en tools.
Daarnaast kan hypnotherapie vallen onder alternatieve behandelingen, wat wellicht weer deels (aanvullend) wordt vergoed. Check dus altijd en laat je informeren, soms is er meer mogelijk dan je denkt.

Gelukkig zijn er nog een aantal andere manieren om aanspraak te maken op budget voor coaching.
Deze manieren geef ik je ter optie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Denk aan het doornemen van je CAO. Werkgevers zien steeds vaker het belang in van persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. Het kan dus zijn dat er in jouw CAO ook een opleidings- of ontwikkelingsbudget is opgenomen. De CAO die op jou betrekking heeft, kun je online checken of opvragen bij de afdeling HR.

Zit je momenteel in de WW, dan kun je bij het UWV informeren of er voor jou geld beschikbaar is voor coaching. Dit kun je bijvoorbeeld informeren bij jouw UWV-coach. Geef aan dat coaching  onderdeel is voor jouw herstel en integratie.

Daarnaast is het goed om te weten dat vanuit de beroepscode en privacywetgeving, onze gesprekken ten alle tijden vertrouwelijk zijn. Ik ben gebonden aan de internationale ethische code, welke u hier kunt doorlezen; https://www.nobco.nl/download/nobco-internationale-ethische-code