Over ons

Architecten van een slim energiesysteem.

De onafhankelijk adviseur, engineer en projectmanager bij opwek, opslag en netcongestievraagstukken.

Over ons

Architecten van een slim energie-systeem

Wij zijn Enerzien, dé onafhankelijk architecten van een slim en duurzaam energiesysteem. Wij geloven in een decentraal systeem waar vraag, aanbod en infrastructuur slim samenkomen.

Wij zijn aanpakkers met een gedegen energietechnische achtergrond, veel ervaring en een brede scope van interesse. Omdat wij bovenop het nieuws zitten en werken met koplopers in het veld, weten wij precies welke innovaties, verdienmodellen en kansen relevant kunnen zijn voor jou als opdrachtgever.

Power to the asset owner

Ontzorging van haalbaarheid tot exploitatie

We werken het liefst aan grotere, complexe projecten, bijvoorbeeld met installaties die verdeeld zijn over meerdere locaties of bestaan uit substantiële vermogens. Hoe technischer, hoe beter.

Onze werkwijze komt het best tot z’n recht door de verschillende oplossingen vanaf de haalbaarheidsstudie tot aan de oplevering te combineren. Wij ontzorgen je van A-Z en zorgen dat aan alle details gedacht wordt. We onderscheiden ons door een combinatie van diepgaande energie-technische en financiële expertise, proactieve aanpak en ruime ervaring met gerealiseerde assets.

WAT ONS ANDERS MAAKT?

Onze mensen!

Ontmoet het team

Rens Smal

Operationeel directeur en projectleider opwekking en opslag

Rick Peters

Commercieel directeur en projectleider slimme energiesystemen

Tes Miedema

Project engineer energieopslag en congestieoplossingen

Tim Tuïnk

Technisch adviseur en projectleider

Ids Dijkstra

Data-analyst afname, opwekking en opslag

Anne Matena

Data analyst

Lennart Zuurbier

Jurist omgevingsrecht

Alexander Geijsel

Technisch adviseur slimme energiesystemen

INSPIRATIE & CASE STUDIES

Laat je inspireren door ondernemers zoals jij.

Zo wijzen we (commercieel) vastgoed, bedrijventerreinen, grootverbruikers en projectontwikkelaars de weg rondom netcongestie, duurzame opwek, batterijopslag en energy hubs.

Aansluitcapaciteit: tijdelijke peakshave-batterij biedt oplossing voor Jumbo

Het vraagstuk: Enkele weken voor de oplevering van een Jumbo Supermarkt kwam vanuit de netbeheerder het bericht dat de benodigde…

Klinkt goed

1MWp zon en een nieuwe transformator bij een distributiecentrum

Introductie Door wet- en regelgeving staat verduurzaming van vastgoed veelal centraal. Zo gebeurt dit ook in een pand waarin de…

Klinkt goed
collectieve inkoop

Collectieve inkoop: Zonnepanelen op 25.000 sociale huurwoningen

Het vraagstuk: Na het succes van het inkoop collectief zonnepanelen op eengezinswoningen (6 corporaties 2.500 installaties per jaar). Is Enerzien…

Klinkt goed

Laat je informeren over de mogelijkheden

Wil je meer weten over energieopwekking en de mogelijkheden die op jouw specifieke situatie van toepassing zijn? We maken graag een afspraak om kennis te maken.