Haalbaarheidsstudie

Weten wat wel en niet werkt voor je volgende energieproject?

Welke oplossingen en combinaties zijn het meest geschikt voor welke situatie? In een haalbaarheidsstudie zetten we integraal alle belangrijke aandachtspunten op een rij. We brengen onder andere de technische en financiële randvoorwaarden, de verzekeringsvoorwaarden, de fysieke capaciteit, subsidiemogelijkheden, de aanvullende kansen en de businesscase in kaart. Overal wordt aan gedacht.

Vanuit hier werken wij toe naar een haalbare (technische, juridische en contractuele) oplossing inclusief businesscase. Op deze manier krijg je voor een bescheiden investering goed inzicht in de mogelijkheden en vormt het de basis van het functioneel ontwerp.

Kunnen we klein beginnen?

Vrijblijvende kennismaking en verder

We kunnen altijd een vrijblijvend gesprek hebben over de casus en om kennis te maken. Wanneer er een match is en een concrete behoefte kunnen we voor een bescheiden bedrag een haalbaarheidsstudie uitvoeren waarin we technisch, financieel, juridisch en contractueel de meest optimale oplossing schetsen. Hier zit ook al een locatiebezoek bij om écht goed zicht op de situatie te krijgen.